NIEUWS

Topwatt gaat klassiek op tv

Topwatt verzorgt het zaalgeluid tijdens de opnames van 'De Tiende van Tijl'. Deze opnames vinden plaats in Studio CE te Almere.

Klik hier voor meer nieuwsberichten

NIEUWS

Diverse foto's:

Lees meer...


Topwatt en theater Swanla gaan samenwerking aan.

Theater Swanla is onderdeel van Dorpshuis Swanla. 

Dorpshuis Swanla is in 2019 aangewezen als 'Het Cultuurhuis' van de gemeente Zuidplas. Bij deze status hoort een goede up-date van o.a. het theater, de foyer en de pub. Topwatt is gevraagd om voor het komende seizoen al wat 'kleine aanpassingen te gaan verzorgen en lopende zaken nog eens onder de loep te nemen. Er is inmiddels een ander geluidsysteem ingeregeld, de infrastructuur is aangepakt en het gebruikersgemak is een stuk overzichtelijker geworden. Volgend jaar komt er een grotere verbouwing en ook daar zal Topwatt richting geven aan de 'technische' theaterkant.

Topwatt gaat overigens ook de technische mensen leveren voor de komende evenementen en theatervoorstellingen. 

Kortom Swanla en Topwatt gaan ervoor om een 'Top' situatie te creëren voor artiest, gebruiker, publiek en bezoeker.

Lees meer...


Topwatt met 'De Lama's' naar de Ziggo Dome

De Lama’s zijn terug van weggeweest! Negen jaar nadat de heren bekend maakten te stoppen zijn ze vastbesloten hun comeback groots aan te pakken. The Ziggo Dome it is! 

Topwatt verzorgde al de techniek in de 'Lama'-periode (en alle andere projecten daarna) en zal dus ook de Ziggo Dome voor z'n rekening nemen. 

Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer betreden opnieuw het improvisatietoneel onder leiding van Patrick Lodiers.

aftermovie van de Ziggo show: klik hier

foto's van de laatste Ziggo Dome shows:

Lees meer...


Topwatt komt met eigen zendertasjes

Topwatt levert sinds 2015 'RADAR' zendertasjes. Radar maakt al jaren vanuit Italie riemen/holsters voor de politie en produceert nu dus ook (alleen voor Topwatt) de zendertasjes. De zendertasjes zijn ontwikkeld door Topwatt i.s.m. Incoupe Design. De tasjes zijn door diverse gezelschappen/artiesten getest bij televisie opnames en in het theater. Mede door de kwaliteit en het zeer hoge draagcomfort was de uitkomst van de test zeer positief! De elastische band sluit d.m.v. een ruim stuk klittenband zodat de band bij bijna iedereen past! De tasjes zijn te gebruiken voor de bodypacks van o.a. Shure en Sennheiser (zowel zender als in-ear) en zijn in diverse kleuren te bestellen. Voor meer informatie en/of bestellingen kunt u een mail sturen naar: info@topwatt.nl

Lees meer...


Topwatt gaat klassiek op tv

Topwatt verzorgt het zaalgeluid tijdens de opnames van 'De Tiende van Tijl'. Deze opnames vinden plaats in Studio CE te Almere.

Lees meer...