NIEUWS

Diverse foto's:

Topwatt en theater Swanla gaan samenwerking aan.

Theater Swanla is onderdeel van Dorpshuis Swanla. 

Dorpshuis Swanla is in 2019 aangewezen als 'Het Cultuurhuis' van de gemeente Zuidplas. Bij deze status hoort een goede up-date van o.a. het theater, de foyer en de pub. Topwatt is gevraagd om voor het komende seizoen al wat 'kleine aanpassingen te gaan verzorgen en lopende zaken nog eens onder de loep te nemen. Er is inmiddels een ander geluidsysteem ingeregeld, de infrastructuur is aangepakt en het gebruikersgemak is een stuk overzichtelijker geworden. Volgend jaar komt er een grotere verbouwing en ook daar zal Topwatt richting geven aan de 'technische' theaterkant.

Topwatt gaat overigens ook de technische mensen leveren voor de komende evenementen en theatervoorstellingen. 

Kortom Swanla en Topwatt gaan ervoor om een 'Top' situatie te creëren voor artiest, gebruiker, publiek en bezoeker.

Topwatt met 'De Lama's' naar de Ziggo Dome

De Lama’s zijn terug van weggeweest! Negen jaar nadat de heren bekend maakten te stoppen zijn ze vastbesloten hun comeback groots aan te pakken. The Ziggo Dome it is! 

Topwatt verzorgde al de techniek in de 'Lama'-periode (en alle andere projecten daarna) en zal dus ook de Ziggo Dome voor z'n rekening nemen. 

Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer betreden opnieuw het improvisatietoneel onder leiding van Patrick Lodiers.

aftermovie van de Ziggo show: klik hier

foto's van de laatste Ziggo Dome shows:

Topwatt komt met eigen zendertasjes

Topwatt levert sinds 2015 'RADAR' zendertasjes. Radar maakt al jaren vanuit Italie riemen/holsters voor de politie en produceert nu dus ook (alleen voor Topwatt) de zendertasjes. De zendertasjes zijn ontwikkeld door Topwatt i.s.m. Incoupe Design. De tasjes zijn door diverse gezelschappen/artiesten getest bij televisie opnames en in het theater. Mede door de kwaliteit en het zeer hoge draagcomfort was de uitkomst van de test zeer positief! De elastische band sluit d.m.v. een ruim stuk klittenband zodat de band bij bijna iedereen past! De tasjes zijn te gebruiken voor de bodypacks van o.a. Shure en Sennheiser (zowel zender als in-ear) en zijn in diverse kleuren te bestellen. Voor meer informatie en/of bestellingen kunt u een mail sturen naar: info@topwatt.nl

Topwatt gaat klassiek op tv

Topwatt verzorgt het zaalgeluid tijdens de opnames van 'De Tiende van Tijl'. Deze opnames vinden plaats in Studio CE te Almere.

Topwatt en Toppodia blijkt een goede combinatie te zijn 

Toppodia is sinds 2012 het zusterbedrijf van Topwatt. Steeds vaker levert Topwatt de techniek en huurt de opdrachtgever een podium bij Toppodia. Voor de klant is dit een ideale situatie omdat deze te maken heeft met zeer korte lijnen. Topwatt en Toppodia worden vanaf een zelfde plek aangestuurd en zo kunnen er een hoop zaken worden gecombineerd. 

Toppodia heeft diverse podia met een zeer professionele uitstraling en een zelfde werkwijze: een medewerker komt met het podium achter een terreinwagen aanrijden en bouwt zelf binnen 45 minuten het podium voor u op. De podia voldoen aan alle wettelijke eisen! Kijk voor meer informatie op www.toppodia.nl  of gebruik de button op de groene balk.


Klaar voor tv, nu ook op DVD

Inmiddels is de theatershow 'The Gentleman Entertainer' door RTL uitgezonden op tv. In verband met de goede reacties is er besloten om de show ook op DVD te zetten. De DVD versie is langer dan de tv versie dus is Topwatt de studio ingegaan en heeft de overige audio ook bewerkt en aangeleverd.

Songfestival Singalong in DeLaMar theater

Een ode aan het grootste muziekspektakel van Europa! In het De LaMar theater zal het songfestival worden omgezet tot een echte theaterhappening. De mannen (Tijl Beckand, Jamai Loman, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Rick Paul van Mulligen) presenteren n.l. een Songfestival-avond en ontvangen oude legendes als Sandra Reemer, Ruth Jacott en Heddy Lester & Frank Affolter tijdens de DING-A-DONG SING-A-LONG. Alle ABBA-outfits worden uit de mottenballen gehaald en de ’12 points’ stemming zit er al goed in, dat wordt inhaken en meezingen! 

Topwatt verzorgt voor RTL de techniek van ‘The Gentleman Entertainer’

RTL gaat van de theatershow ‘The Gentleman Entertainer’ (Tijl Beckand) een live registratie maken. De regie is in handen van Richard Valk. Richard is o.a. bekend van ‘De Twee Meter Sessies’ en de dvd registraties van Anouk en Kiteman. Topwatt (het zusterbedrijf van Toppodia) levert dit seizoen de techniek (in het theater) van ‘The Gentleman Entertainer’. Voor deze live registratie zal Topwatt ook het geluid gaan opnemen.
Voor meer informatie kijk op www.valkproducties.nl en www.tijlbeckand.nl

Topwatt maakt cd opnames tijdens een teambuildingsdag

Het bedrijf 'Drumwerk' geeft drumworkshops op locatie.Topwatt is gevraagd om zo'n workshop op te nemen. Het resultaat is een cd met eigen gespeelde ritmes en ringtones! Kijk voor meer informatie op www.drumwerk.nl

Website Topwatt krijgt een facelift

Erik en Martijn van het bedrijf ‘Sevenwords’ hebben de afgelopen periode de site van Toppodia vorm gegeven en deze staat inmiddels online. Momenteel zijn ze druk bezig om de website van Topwatt in dezelfde style op te bouwen. Topwatt en Toppodia zullen mede met deze aanpassing dezelfde uitstraling krijgen. Voor informatie over Sevenwords kijk op: www.sevenwords.nl

Nieuwe in-ears voor het komende seizoen 

Steeds meer artiesten werken met 'oortjes' (in-ear monitorsysteem). Topwatt heeft de 'oude' Ultimate Ears vervangen en gebruikt nu de nieuwste versie (de UE IERM). Mede dankzij de snelle service van Marcel van Audique zijn de 'oortjes' van Topwatt voor het komend seizoen nu dus weer helemaal up to date! zie ook www.in-ears.nl

'De Grote Improvisatieshow' niet alleen in het theater maar ook op televisie

Topwatt tourt al sinds 2005 met o.a. Ruben van der Meer en Tijl Beckand (toen nog 'De Lama's) langs alle grote theaters van Nederland en België. De Grote Improvisatieshow is inmiddels aan het derde theaterseizoen bezig en bijna de hele tour is inmiddels uitverkocht. In het theater ontvangen Ruben en Tijl gasten als Tygo Gernandt, Jamai Lohman, Wilko Terwijn, Jeroen van der Boom, Mimoun Oaissa, Ruben Nicolai, Arie Koomen, Horace Cohen, Alex Ploeg en Rick-Paul van Mulligen.

'De Grote Improvisatieshow' is bij RTL4 ook op televisie! Onder de presentatie van Froukje de Both zorgen Ruben, Tijl en de gasten voor hilarische tv. Topwatt verzorgt tijdens deze tv-opname het zaalgeluid. De opnames vinden plaats op het mediapark in Hilversum. 

Topwatt kiest voor Digico mengtafel.

Digico komt met een nieuwe mengtafel, de Digico S21. Deze mengtafel zal Topwatt in gaan zetten bij diverse producties in het theater en op tv. De keuze voor deze mengtafel is mede bepaald door het feit dat deze mengtafel ook zeer geschikt is als 'stand alone' mengtafel. De kwaliteit van de Digico SD7 maar dan in een nieuwe jasje.